Remus Filip s-a stins din viaţă...

remus filip 1978 2016

Consilierul local Remus Filip s-a stins din viaţă, la doar 37 de ani, fiind răpus de o boală necruţătoare.

Remus Filip s-a născut în 25 iulie 1978. A absolivt Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în ultimii 8 ani a fost consilier local din partea PDL. A ocupat funcții de conducere în cadrul Companiei de Apă Arieș, fiind recunoscut și apreciat pentru profesionalismul său. La alegerile din 5 iunie 2016 candida pentru un nou mandat de consilier local din partea PNL.

"În momente nefericite realizăm că darul de a-i avea alături pe cei apropiați, pe oamenii dragi, este deseori eclipsat de problemele cotidiene. Prezența lor este adesea acoperită de zgomotul de fond al realității pe care o trăim. Bucurați-vă de cei dragi pentru că imprevizibilitatea poate tranșa oricând stabilitatea. 

Rămas bun drag coleg și condoleanțe celor care nu mai au ocazia să se bucure de prezența lui.
Colegii din PNL Câmpia Turzii nu te vor uita, REMUS FILIP." au transmis printr-un comunicat de presă colegii din PNL Câmpia Turzii.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Mesaj de condoleanțe din partea colectivului Companiei de Apă Arieș

Colectivul Companiei de Apă Arieș își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a colegului nostru Remus Filip, iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia, prietenii și toți cei apropiați lui. Remus Filip a fost un tânăr cu o personalitate deosebită, un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre. Nu-l vom uita niciodată.
În aceste momente de adâncă tristeţe, transmitem îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi sufletului său, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanţe.
Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i aibă în pază familia.

 

Mesaj de condoleanțe din partea Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii
Suntem profund îndureraţi de pierderea colegului nostru -consilier local REMUS FILIP-un bun prieten şi un om foarte dăruit activităţii sale şi apropiaţilor săi.
Trecerea în veşnicie noaptea trecută, constituie o mare pierdere pentru administraţia locală şi viaţa politică a municipiului.
REMUS FILIP a fost o persoană deosebită, un colaborator şi un prieten desăvârşit.

Sincere condoleanţe familiei!
D-zeu să îl odihnească în pace!

 

Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat dintre noi, dar in gandurile si in inimile noastre vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa dea familiei puterea de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace.

Din respect, PPU-SL va inceta campania electorala pentru trei zile!

SINCERE CONDOLEANTE, REMUS FILIP!

Avram Gal,
Președinte PPU Câmpia Turzii.

 

Uneori vorbele sunt prea sărace pentru a exprima durerea și regretul... Am primit cu mare tristețe vestea încetării premature din viață a distinsului nostru prieten și coleg Remus FILIP. S-a îndreptat către eternitate lăsând în urmă o impresie puternică asupra tuturor celor ce au avut privilegiul să îl cunoască. Suntem alături de familia îndoliată și le transmitem sincere condeleanțe.

Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l așeze în rândul celor drepți!

Petre POP,
Președinte PSD Câmpia Turzii

 

 

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time