Regal Muzical al fanfarei „Promenada” la Galaţi

fanfara promenada la galatiÎn perioada 8-10 august 2013, Fanfara „Promenada” a Pala-tului Cultural „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii a participat la ediţia a IX-a a Festivalului Internaţional de Fanfare „Iosif Ivanovici” organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Alături de fanfara „Promenada” au mai participat formaţii muzicale, cum ar fi: Orchestra de suflători "Valahia" din Giurgiu, fanfara "Muzica Apelor" din Constanţa, fanfara din Chetriş (Iaşi) a fraţilor Lucan, fanfara "Argeşul" din Piteşti şi fanfara Sighişoara. Din străinătate a participat orchestra municipală din Edirne (Turcia).

Reamintim că fanfara „Promenada” are o vechime de peste 12 ani şi a participat la foarte multe festivale, atât naţionale cât şi internaţionale. Amintesc pe cele naţionale de la Sighişoara, Sebeş Alba, Târnăveni, Galaţi, Piteşti, Dej, Gherla, Bistriţa-Năsăud, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Codlea, iar peste hotare fanfara „Promenada” a fost la Malgrat del Mar Spania, în Giulianova Italia, şi Kisber din Ungaria. La Malgrat del Mar Spania, fanfara Promenada a obţinut locul I, alături de majoretele de la Kisber din Ungaria.

Repertoriu pe care această fanfara noastră îl abordează, are o gamă foarte largă de piese muzicale, de la marşuri, polci, valsuri la piese de muzică uşoară internaţională, şi aici amintim piese celebre cum ar fi: Abba Gold, L`Italiano, Vivo per lei, The Final Countdown, The Godfather Vals.

Cu un aşa repertoriu bogat în piese consacrate „Promenada” a încetat să mai fie o fanfară şi a devenit o orchestră de suflători. Evoluţia foarte bună a fanfarei „Promenada” a fost aplaudată la scenă deschisă de publicul prezent dar a avut şi elogii, aduse de critici de specialitate.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time