POPICE: Respectul nostru, Petruţ Mihălcioiu!

mihalcioiu popice campion mondial csm campia turziiParteneriatul CFR-CSM Câmpia Turzii a adus în ultimii ani mari satisfacţii. Însă, rezultatul obţinut de Petruţ Mihălcioiu(foto dreapta) la individual în cadrul Campionatului Mondial de Popice, desfăşurat în perioada 22-27 octombrie, la Leszno în Polonia, este realmente fabulos. Mihălcioiu a făcut ca imnul naţional al României să se facă auzit şi în Polonia după ce a obţinut medalia de aur!

Competiţia s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu, cei 64 de sportivi înscrişi oferind dueluri spectaculoase timp de o săptămână. Din echipa naţională a României au făcut parte trei sportivi de la CFR-CSM Câmpia Turzii (Petruţ Mihălcioiu, Virgil Dorin, Bogdan Dudaş) şi un sportiv român care activează în Germania, la echipa Victoria Bamberg, Nicolae Lupu. Petruţ Mihălcioiu l-a învins în finală pe sârbul Ernjesi Robert.

Aşa cum era normal, campionul mondial a fost primit acasă aşa cum se cuvine şi imediat după etapa de campionat câştigată de CFR-CSM Câmpia Turzii în faţa celor de la Inter Petrila, Petruţ Mihălcioiu a fost premiat pentru performanţa sa. Petre Pop, preşedintele comisiei Cultură-Sport din cadrul Consiliului Local şi Viorel Crişan, preşedintele CSM Câmpia Turzii l-au felicitat pe campion, acesta primind şi un premiu în bani.

„Vă felicit că practicaţi sportul şi că ne reprezentaţi cu cinste localitatea şi vă doresc să aveţi cât mai multe rezultate. În numele domnului primar Radu Hanga şi al Consiliului Local dorim să vă oferim un premiu în bani, care sper să vă folosească şi vreau, în acelaşi timp, să vă asigur că depunem tot efortul pentru a sprijini sportul din Câmpia Turzii”, a precizat preşedintele comisiei Cultură-Sport, Petre Pop.

„Îi oferim domnului Mihălcioiu tot respectul nostru şi îl asigurăm că şi pe viitor vom încerca să sprijinim această secţie a clubului nostru. Mulţumim, de asemenea, pentru că faceţi aici, la Câmpia Turzii, o bună propagandă sportului şi vă mulţumim că sunteţi un exemplu atât dumeavostră cât şi întreaga echipă pentru juniorii noştri, care reuşesc să obţină rezultate din ce în ce mai bune”, a spus Viorel Crişan.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time