Petre Pop: "Problemele sociale se pot agrava dacă anumite formaţiuni politice din localitate se opun constant demersurilor întreprinse de administraţia locală "

tetarom 5 campia turziiOrganizaţia P.S.D. Câmpia Turzii şi consilierii locali ai partidului iau poziţie publică referitor la achiziţionarea terenului şi înfiinţarea parcului industrial TETAROM V în municipiul nostru.

Acest deziderat a făcut şi face parte din programul de dezvoltare economică a oraşului nostru, şi care, în acest moment, reprezintă o necesitate stringentă.

Situaţia economică existentă, reducerea dramatică a activităţii celui mai important agent economic din zonă – Combinatul metalurgic – face ca numărul de şomeri existenţi în oraş să fie din ce în ce mai mare.

Problemele sociale generate de acest segment economic se pot agrava, dacă anumite formaţiuni politice din localitate se opun constant demersurilor întreprinse de administraţia locală pentru achiziţionare a terenului existent în Câmpia Turzii.

Vă putem informa că mai mulţi agenţi economici şi-au exprimat dorinţa de a cumpăra teren în spaţiul viitorului parc industrial şi de a demara activităţi economice.

Partidul Social Democrat împreună cu formaţiunile politice PC, PPDD, UDMR, care sprijină acest demers se opune cu fermitate reamplasării viitorului parc industrial în zona localităţii Luna, sau în alte localităţi din judeţ, fapt care ar duce la un dezechilibru economic, social şi financiar pentru municipiul Câmpia Turzii.

Ne dezicem cu fermitate de posibilele demersuri şi luări de poziţie făcute de partidele aflate acum în opoziţie pe baza acestui demers!
Un motiv în plus de demarare a acestui proiect este şi faptul că, C.J. Cluj a alocat fondurile necesare administraţiei locale în vederea cumpărării terenului, fonduri care dacă nu sunt folosite, vor fi redirecţionate spre acelaşi proiect, dar în alte localităţi din judeţ.

Demersul nostru public este acela de a informa corect locuitorii oraşului nostru despre situaţia reală referitoare la acest subiect.

Campia Turzii, 20 august 2014.

PRESEDINTE PSD CAMPIA TURZII,
Petre POP

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time