PETIȚIE: Vrem redeschiderea Administraţiei Financiare la Campia Turzii !

administratia financiara campia turziiDupă ce în anul 2010 s-au investit circa 20 de miliarde de lei vechi într-un nou sediu, în anul 2011 Administraţia Financiară din Câmpia Turzii a fost desfiinţară în urma ordinului președintelui ANAF, Sorin Blejnar, privind reorganizarea instituţiilor Administraţiei Financiare la nivel naţional.

Administraţia Financiară Câmpia Turzii deservea peste 50.000 de locuitori din Municipiul Câmpia Turzii, 6 comune cu 30 de sate. În total este vorba de circa 11.000 de contribuabili, 8.500 persoane fizice autorizate şi 2.500 de agenţi economici.

La finalul anului 2012, prefectul Gheorghe Vuşcan împreună cu directorul Direcţiei Finanţelor Cluj, Mihai Costin au anunţat deschiderea unui punct de lucru al Administraţiei Finanţelor Câmpia Turzii până la finalul anului, dar totul s-a dovedit a fi doar o "gogoaşă electorală" servită locuitorilor cu câteva zile înaintea alegerilor parlamentare.

În acest moment oamenii de afaceri şi contribuabilii din zonă sunt nevoiţi să se deplaseze la Turda pentru orice problemă, lucru care îngreunează buna desfăşurare a activităţilor economice din Câmpia Turzii şi împrejurimi.

Prin acest demers încurajăm locuitorii din Câmpia Turzii şi imprejurimi să tragă un semnal de alarmă asupra necesităţii redeschiderii instituţiei.

SEMNEAZĂ PETIŢIA AICI!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time