Partidul Mișcarea Populară și Forța Civică - prima prezență publică la Câmpia Turzii

ziua armatei campia turzii 2013Spectrul politic din Câmpia Turzii s-a îmbogățit cu două noi partide. La manifestările ce au avut loc la Câmpia Turzii, vineri, 25 octombrie 2013 cu ocazia Zilei Armatei Române, PMP și FC au avut prima apariție publică.

Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Civică (FC) au participat la depunerile de coroane de flori ce au avut loc cu ocazia manifestărilor. Partidul Mișcarea Populară a fost reprezentat de Vasile Răchită și Florin Morar, iar Forța Civică de Gelu Zamblău și fostul consilier local PDL, Mihai Dan Pop.

Partidul Mișcarea Populară este un partid politic din România, lansat de Fundația Mișcarea Populară, creat la inițiativa președintelui Traian Băsescu, după ce susținătorii săi au părăsit PDL. Partidul Mișcarea Populară a fost înregistrat la data de 23 iulie 2013, iar după o ședință, fostul deputat PDL, Eugen Tomac, a fost însărcinat președinte-interimar al partidului.

Forța Civică este un partid de orientare democrat-creștină de centru-dreapta din România. Președintele acestui partid este Mihai Răzvan Ungureanu, care este unul din cei patru parlamentari ai partidului, aleși în 2012 în Parlamentul României, la alegerile legislative în care au candidat împreună cu PDL și PNȚCD sub titulatura Alianța România Dreaptă.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time