OPINIE: Politica gaiţelor din Câmpia Turzii

clasa politica din campia turziiPe zi ce trece nivelul clasei politice din Câmpia Turzii este tot mai redus. Oamenii care au cât de cât capacitatea şi studiile necesare să reprezinte cetăţenii oraşului nostru sunt trecuţi în plan secund sau marginalizaţi de către organizaţiile de partid din care fac parte. Din păcate acest fenomen se întâmplă la aproape toate partidele din Câmpia Turzii.

Persoanele care conduc acum aceste organizaţii sunt mult mai preocupaţe de bârfe, zvonuri, "şmenuri", teoria conspiraţiei,... decât de adevăratele probleme ale celor pe care ar trebui să-i reprezinte. Mulţi se zbat pentru putere, iar când ajung la ea, habar nu au cum să o folosească. Alţii sunt la putere, dar nu îşi dau seama... vor afla cel mai probabil atunci când o vor pierde.

În plin an electoral, un preşedinte al unei organizaţii locale de partid din Câmpia Turzii, probabil din plictiseala, probabil din prostie, s-a gândit că ar fi frumos să bârfească presa locală: "Câmpia eXpress se va închide după alegeri", "Câmpia eXpress e finanţată de ...".

Îl invit pe acest distins domn să-mi ofere nişte explicaţii la acuzele pe care le aduce ziarului meu, iar în cazul în care nu poate să-şi susţină afirmaţiile, aştept scuzele dânsului cât mai repede. În caz contrar, mă voi distra teribil în campania electorală.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time