Nu mai e ce a fost cândva!

nu mai e ce a fost candvaNu mai e ce a fost cândva! Noile generații reflectă din ce în ce mai mult neatenția și libertatea exagerată dată de către părinți copiilor.

Crezând că le fac un bine, dăruindu-le ceea ce își doresc, tot mai mulți părinți ajung să le pară rău de alegerea făcută. Într-adevăr, un copil are nevoie de libertatea de a se juca, de a descoperi lucruri noi, însă copiii din zilele noastre , atrași de anturaje și curiozitate, ajung să facă lucruri nepotrivite vârstei lor.

Telefoanele mobile performante, accesul la orice site de pe internet, tabletele, dar și orele târzii petrecute în față televizorului , sunt lucruri obișnuite pentru un copil. Ceea ce este trist, este faptul că, copilăria pe care a avut-o “generația cu cheia la gât” nu mai există.

Astăzi, copiii nu se mai joacă afară de dimineață până seară, nu mai citesc, desenează sau folosesc imaginația pentru a inventa jocuri noi. Ei preferă să iasă afar㠜la o ţigară sau să petreacă o seară în club alături de prieteni, lucruri pe care le vor regreta mai târziu, atât ei cât și părinții lor.

Libertatea este importantă, însă trebuie să ținem cont de vârsta şi de modul în care aceasta trebuie acordată!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time