Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc şi la Cluj

Noaptea alba a filmului romanescToamna aceasta, pe 16 septembrie, se dă startul la vizionarea peliculelor autohtone, în cadrul "Nopţii Albe a Filmului Românesc". Evenimentul a ajuns la a doua ediţie, după succesul pe care l-a avut anul trecut, când aproximativ 7000 de persoane din capitală s-au bucurat că au putut viziona în sălile de cinematograf, proiecţii româneşti.

În acest an, cea mai lungă noapte dedicată cinefililor va fi găzduită de patru oraşe, printre care se numără şi Clujul. Astfel, iubitorii filmului românesc sunt invitaţi la Cinema "Florin Piersic" şi la Cinema "Victoria", unde vor putea petrece o noapte în compania unor filme de toate genurile, realizate de cineaşti din toate generaţiile, acoperind astfel o paletă cât mai largă de gusturi.

Din program nu lipsesc producţii recent lansate pe marile ecrane precum Aurora (r. Cristi Puiu) sau Ursul (r. Dan Chişu), cele mai aclamate debuturi regizorale ale anului 2010: Morgen, (r. Marian Crişan), Eu când vreau să fluier, fluier, (r. Florin Şerban) sau Felicia înainte de toate, (r. Răzvan Rădulescu) sau titlurile care au cucerit audienţa, precum California dreamin' (nesfârşit),( r. Cristian Nemescu) şi Concertul, (r. Radu Mihăileanu).

De asemenea, spectatorii se vor putea delecta şi cu o selecţie a celor mai originale documentare şi scurt-metraje româneşti ale anului 2011, dar şi cu filme clasice.

Intrarea la filme va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul complet al filmelor va fi disponibil în curând pe www.romfilmpromotion.ro

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time