Militarii canadieni din Câmpia Turzii îşi încheie activitatea

soldati canadieni campia turzii

Cei 200 de militari canadieni care au fost în misiune în ultimele patru luni în Baza Aeriană 71 din Câmpia Turzii și-au încheiat oficial activitatea în România.

Aviatorii canadieni se pregătesc să plece în Lituania, unde vor îndeplini atribuții de poliție aerieană a spațiului baltic, împreună cu aviatori din Portugalia, Germania și Danemarca.

Militarii canadieni vor reveni în vacanță în România, deoarece au fost plăcut impresionați de modul în care au fost primiți în Câmpia Turzii, spune comandantul detașamentului Forțelor Aeriene Regale Canadiene, locotenent-colonelul David Pletz.
Cooperarea dintre militarii canadieni și cei români a fost una excelentă, spune comandantul Bazei Aeriene 71, comandorul Marius Ouatu

La ceremonia de plecare a militarilor canadieni au asistat ambasadorul Guvernului Regal Canadian, Excelența Sa, Joanne Lemay, șeful Marelui Stat Major, generalul Ștefan Dănilă, comandantului statului major de legătură al Armatei Canadiene din Europa, generalul Matthew Overton și reprezentantul Statului Major al Forțelor Aeriene Române, generalul Cristinel Ion.

Cei 200 de militari canadieni care au fost în misiune în ultimele patru luni în Baza Aeriana 71 din Câmpia Turzii si-au încheiat oficial activitatea în România.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time