Meci de fotbal Compania de Apă Arieș vs. Presa locală

În 21 iulie, Compania de Apă Arieș a organizat, la Stația de Tratare str. Bogata Turda, un meci de fotbal amical între angajați ai companiei și o echipă a presei locale. Partida a fost una viu disputată dar în condiții de maxim fair play de către ambele echipe și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 9-4 ( la pauză 6-1). Ziariștii au trebuit să se recunoască învinși după două reprize a câte 30 de minute, de o echipă a CAA mai tânără și cu mai multe meciuri ”în picioare”, în ultima vreme.

Echipa CAA a fost formată din Bogdan Bobic, Iuliu Petridean, Ionuț Blag, Dan Pop, Alin Tulai, Cristian Apahidean și Florin Cocus, în timp ce din echipa presei au făcut parte Costică Petruș (Radio Cluj), Gelu Florea (Turdanews), Ionel Ignat (Turdainfo), Remus Pop (Ziarul 21), Cristian Olteanu (Arieș TV), Ovidiu Bucur (Ziar 15 minute), Eugen Pop (Turdanews) Emanuel Petruș (Radio Cluj).

La final membrii celor două echipe s-au rehidratat cu lichide puse la dispoziție de echipa gazdă iar la despărțire s-a stabilit ca o astfel de partidă să se dispute în fiecare lună dacă este posibil.

meci fotbal caa vs presa locala 2

meci fotbal caa vs presa locala 1

meci fotbal caa vs presa locala 3

meci fotbal caa vs presa locala 4

meci fotbal caa vs presa locala 5

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time