Lumină în suflet de sărbători

lumina in prag de sarbatoriÎn cadrul proiectului „Lumină în suflet de sărbători" realizat între L.T.C.O.R filiala Câmpia Turzii şi Liceul Teoretic ,,Pavel Dan", elevii liceului, în perioada 14-20 decembrie, în timpul orelor de religie au realizat o mulţime de felicitări care au fost expuse într-o frumoasă expoziţie în incita liceului, urmând ca apoi să fie oferite persoanelor aflate în diferite centre sociale din raza municipiului nostru cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Am muncit cu plăcere la confecţionarea acestor felicitări, am încercat să le facem cât mai frumoase şi să punem în ele o raza de lumină din steaua care i-a călăuzit pe magi spre pruncul Iisus.", a declarat pentru Câmpia eXpress Diana-Elena Florescu, elevă în clasa a-VI-a.

Felicitările realizate sub îndrumarea prof. de religie Cerceş Liana–Florina din partea liceului şi prof. Oltean Florentina –Maria din partea L.T.C.O.R. au fost oferite persoanelor din spitale, azile şi centrele de asistenţă maternală din zona Câmpia Turzii – Turda în perioada 22-23 decembrie când membrii ai L.T.C.O.R. împreună cu elevi ai Liceului Teoretic „Pavel Dan" au colindat persoanele aflate în această perioada în astfel de instituţii, aducând vestea naşterii pruncului Iisus şi celor aflaţi în suferinţă.

„Prin acest proiect elevii liceului nostru au dorit să pună în practică o fărâmă din cunoştinţele dobândite la ora de Religie şi prin creaţiile lor au dorit să-şi exprime sentimentul de iubire faţă de aproapele lor, faţă de cei care în perioada acestor frumoase sărbători se află în spitale, azile, orfelinate şi în diferite centre sociale", a declarat pentru ziarul nostru prof. Cerceş Liana.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time