Lt. Alexandru Gheorghe a protestat azi in incinta unităţii militare

lt alexandru gheorgheLocotenentul Alexandru Gheorghede la Flotila 71 Câmpia Turzii a protestat în această după-masă, timp de o jumătate de oră, pe platoul unităţii militare. Acesta este nemulţumit pentru că ar fi fost obligat să semneze un ordin ilegal.

Tânărul a spus presei că mulţumeşte tuturor românilor care au fost alături de el şi că în cursul zilei de azi va face mai multe declaraţii, de la el de acasă.

Aproximativ 20 de oameni au fost prezenţi azi la poarta unităţii militare pentru a-l susţine pe ofiţer. Aceştia au cerut să fie primiţi în audienţă de către comandantul unităţii, dar li s-a spus că abia marţea viitoare vor fi primiţi.

Alexandru Gheorghe a declarat pentru ziarul „Adevărul" că nu regretă gestul făcut luni, când a protestat în Piaţa Universităţii, cu toate că şi-a asumat un mare risc. „Uneori trebuie să rişti totul. Eu sunt împăcat sufleteşte în ce priveşte gestul făcut, acela de a ieşi în stradă, printre oameni", spune Alexandru Gheorghe. Tânărul cadrul militar este de părere că „în conştiinţa românilor armata mai are un rol important". Prin gestul său, locotenentul nu a vrut să facă altceva decât să-i îndemne pe semenii săi să se unească. „Nu de nebuni au ieşit oamenii în stradă! În mijlocul mulţimii, eu am văzut oameni de bun simţ şi de bună credinţă, oameni care au ieşit în stradă ca să-şi strige durerea", subliniază Alexandru Gheorghe. „Vin dintr-o familie simplă, de oameni muncitori. Mama mea, de exemplu, a fost dată afară de la locul de muncă după 35 de ani şi lucrează acum din greu pentru 800 de lei. Nu ies în stradă cei cărora le merge bine", punctează tânărul. „Beizadelele care se droghează şi se plimbă cu maşini de 50.000 de euro nu au motive să iasă în stradă, pierd vremea prin cluburi", adaugă el.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time