INTERVIU: Szasz Norbert Medaliat cu bronz la Campionatul Național de Culturism Juniori Slobozia

norbert szasz culturismReporter :  Pentru cei care nu te cunosc ,deși mă îndoiesc că ar mai fi cineva, cine este Norbert Szasz?

Norbert Szasz: Mă numesc Szasz Norbert, peste puțin timp împlinesc vârsta de 19 ani. M-am născut în Câmpia Turzii și mi-a plăcut din totdeauna sportul de performanță.

Reporter : De ce ai ales culturismul ?

Norbert Szasz: La vârsta de 14 ani, dintr-o singură poveste cu prietenii m-am gândit să încerc acest sport foarte frumos.

Reporter : Când ai pășit prima dată într-o sală de culturism ?

Norbert Szasz: Am început acasă uitându-mă la fel și fel de reviste de acest gen, iar după care am cunoscut un om care mi-a recomandat o sală de fitness. Aici am început cu niște băieți de vâsta mea, mai exact și ei la rândul lor niște începători. Cu timpul am ajuns să am puțină înclinație spre acest sport iar din această cauză m-au observat alți oameni mai experimentați și am început să mă antrenez cu ei la o alta sală mai performantă. Pe parcurs mi-am dat seama că acest sport nu este un sport obișnuit, ci unul care are nevoie de multă muncă, disciplină și cel mai mult de sacrificii.

Reporter : Cum decurge o zi obișnuita din viața ta ?

Norbert Szasz: O zi obisnuită din viața mea începe dimineața, unde sunt la școala de lângă orașul meu, continuând apoi cu un antrenament foarte solicitant pentru care depun un efort fizic și psihic foarte solicitant.

Reporter : Care a fost primul titlu castigat ?

Norbert Szasz: După toate sceste sacrificii în 2012 am ajuns la primul meu concurs, mai exact la Mr. Napoca unde am reușit să câstig Locul 1! După acest concurs multă lume m-a sfatuit să continui acest sport pentru că au descoperit în mine un mic talent. După un an de antrenamente grele, am ajuns să particip la campionatul național de culturism și fitness, la Slobozia, unde am reușit să obțin o Medalie de Bronz.

Reporter : Ce planuri de viitor ai ?

Norbert Szasz: Planul meu de viitor se bazează pe acest sport și-mi doresc să ajung un sportiv de performanță. Desigur, acest sport este unul foarte costisitor iar această problema îmi îngreunează drumul mult visat. Din păcate în acest oraș nu se pune baza pe acest sport și de aceea mulți doritori își pierd interesul  față de ceea ce înseamnă culturismul. În prezent sunt legitimat la clubul sportiv Dumi Fitness din Cluj-Napoca pentru că autoritățile locale și politicienii din orașul nostru nu susțin sportul și performața.

Reporter : Au existat persoane care ți-au influențat performanțele ?

Norbert Szasz: Da, Clubul sportiv CS Dumi Fitness a făcut posibilă participarea mea la campionatul național de juniori, sprijinindu-mă cu plata transportului, masa și cazarea pe 2 zile. Alimentația anuală a fost realizată cu sprijinul părinților, iar suportul tehnic a fost realizat cu ajutorul antrenorului meu, Duca Călin, de la sala de unde mă antrenez în prezent.

Echipa Câmpia Express îți urează mult noroc în continuare și la căt mai multe titluri câștigate !

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time