Înşelăciune de 200.000 de lei cu bilete la ordin şi file cec

semnatura fila cec bilet la ordin

Administratorul unei firme din Câmpia Turzii este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune. Acesta ar fi contractat servicii de transport pe care le-ar fi achitat cu file cec şi bilete la ordin care nu îndeplineau condiţiile legale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, faţă de persoana în cauză, un bărbat de 47 de ani din Câmpia Turzii, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

"În fapt, acesta, în calitate de administrator al unei societăţi din Apahida, ar fi încheiat cu reprezentanţii unei firme din Bucureşti contracte de achiziţie a unor servicii de transport mărfuri. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că acesta ar fi achitat cu bilete la ordin fără acoperire şi cu o filă CEC care avea dată falsă, instrumentele fiind refuzate la plată de către bancă", au precizat poliţiştii.

Prejudiciul reclamat de partea vătămată este în valoare de peste 202.000 de lei. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi       infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time