În loc de suporteri, tribunele CFR vor fi pline cu angajații lui Paszkany

Arpad-PaszkanyDin cauza prețurilor exagerat de mari pentru derby-ul local dintre CFR 1907 și Universitatea Cluj, 150 de lei pentru cel mai ieftin bilet, suporterii echipelor clujene au declarat că nu se vor prezenta la meci. Pentru a face față situației, patronul CFR Cluj a găsit o soluție pentru a avea, totuși, susținători în tribune: va aduce 5.000 de oameni care lucrează pentru firmele sale, pe post de galerie.

Angajaţii firmelor lui Paszkany, aproape 5.000, au fost anuntaţi că au o nouă sarcină sâmbătă seară: trebuie să se prezinte la stadionul din Gruia şi să susţină CFR-ul. Pentru a se achita de sarcini, aceştia vor fi ajutaţi de un sistem de sonorizare performant.

În plus, vor beneficia şi de sprijinul ultraşilor, care au fost anuntaţi prin e-mail că vor primi bilete gratuite pentru a le împărţi în rândul prietenilor.

Metoda lui Paszkany nu este o noutate în Liga I. Recent, la meciul dintre Astra şi Petrolul, Ioan Niculae a adus în tribune, de la Zimincea, cu autocarele, peste 1.000 de angajaţi.

Meciul CFR - "U" Cluj, din etapa a 14-a a Ligii I, se joacă sâmbătă, de la ora 20:30.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time