Grupul Vocal “Melody” a adus un strop de fericire pe chipul celor prezenţi ieri, la Mănăstirea Dumbrava

grupul vocal melody clubul copiilor campia turziiGrupul Vocal "Melody"de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii a vizitat în acest weekend Mânăstirea Dumbrava. Copiii au susţinut două programe artistice, unul de muzică folclorică adresat persoanelor vârstice, iar celălalt de muzică uşoară. Spre deliciul celor 85 de copii aflaţi în grija Mănăstirii Dumbrava, membrii Grupului Vocal "Melody" au interpretat şi mici scenete.

"A fost un prilej de mare bucurie pentru copiii de la Grupul Vocal "Melody"de a vizita acest minunat lăcaş de cult, totodată aducând un strop de fericire pe chipul copiilor, şi persoanelor în vârstă", explică, într-un comunicat, coordonatorul grupului şi al acţiunii întreprinse pe 1 octombrie, Nicuşor Lăcătuş.

Mănăstirea Dumbrava, din comuna cu acelaşi nume, satul Unirea, a fost ridicată în 1996. Încinta mănăstirii cuprinde biserica şi clădirile în formă de patrulater ce împrejmuiesc lăcaşul de cult. În anul 2009, s-a ridicat o nouă biserică, ce poartă hramul "Adormirea Maicii Domnului".

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time