Festivalul de colinde „Iată, vin colindători!”un adevărat succes

festival iata vin colindatoriiPrima ediţie a Festivalului de colinde „Iată, vin colindători!" a avut loc pe data de 16 decembrie 2011, la Casa de Cultură „Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.

Evenimentul organizat de Clubul Copiilor din Câmpia Turzii şi Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară a adus pe scena Sălii de Specatacole artişti de diferite vârste proveniţi din grădiniţele, şcolile, precum şi din liceele din oraş. Astfel, l-au colindat pe Moş Crăciun, care nu a întârziat să apară pentru a lua parte la momentul pregătit de copii, elevii de la Şcoala Generală „Mihai Viteazul", Şcoala Generală „Avram Iancu", Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu", Liceul Teoretic „Pavel Dan", Clubul Copiilor din Câmpia Turzii dar şi Grădiniţa "Pinnochio". Cei prezenţi în sală au putut audia şi fredona alături de micile vedete colinde româneşti cunoscute, dar şi cântece specifice Crăciunului, din repertoriul internaţional.

La final, membrii Grupului de Iniţiativă a Tinerilor din Turda şi Câmpia Turzii au urcat pe scenă pentru a-i colinda pe toţi cei prezenţi în sală.

Organizatorii au pregătit o surpriză pentru cei care au luat parte la spectaolul din cadrul Festivalului de colinde "Iată, vin colindători!". Cântăreaţa Adela Nedelcu a venit special din Craiova pentru a susţine un program artistic. Astfel, artista a cîntat trei melodii, introducând publicul şi mai mult în spiritul Crăciunului. Aceasta a interpretat o colindă românească şi două în limba engleză.

Moş Crăciun s-a aflat e scenă pe toată durata festivalului spre bucuria copiilor care i-au şi dedicat câteva melodii acestuia.

"Consider că acest festival a fost o reuşită. Acesta s-a adresat copiilor de la instituţiile şcolare, de la grădiniţele şi scolile din oraş. Copiii au evoluat rând pe rând pe scenă, însoţiţi de cadrele îndrumătoare. Au avut evoluţii de excepţie, copiii au fost apaudaţi de Moşu, care ne-a spus şi câteva cuvinte legate de evoluţiile copiilor. La final, toată lumea a fost fericită şi toţi au primit binele meritate cadouri. Sperăm ca la următoarele ediţii să îmbunătăţim ratingul", a declarat Nicuşor Lăcătuş, organizatorul evenimentului.

DSC 0777

 DSC 1025

DSC 1118

DSC 1151

Pentru mai multe fotografii, vezi rubrica GALERIE FOTO!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time