EXCLUSIV: Doi motociclişti au fost răniţi grav după ce au intrat într-un gard

accident motocicleta laminoristilorDoi tineri au fost grav răniţi în cursul nopţii de joi după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit într-un gard. Accidentul a avut loc pe strada Laminoriştilor în apropierea intersecţiei cu strada George Coșbuc.

"Un băiat în vârstă de 18 ani din Turda conducea motocicleta pe DN15/E60 din direcţia Ludus spre Turda. Ajuns în dreptul imobilului cu numărul 36, a pierdut controlul motocicletei pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a căzut, apoi s-a izbit de porţile imobilului cu numărul 42.

În urma impactului, atât conducătorul motocicletei cât şi pasagerul au suferit leziuni corporale. Conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Municipal Turda, celălalt a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, urmând să fie transportat de un echipaj SMURD la unitatea UPU Cluj-Napoca, întrucât starea lui este mai gravă." a declarat pentru Câmpia eXpress inspectorul principal Sebastian Rus.

UPDATE: Conform comandantului Poliției Câmpia Turzii, Valer Moldovan, tânărul care conducea motocicleta nu poseda permis de conducere, iar în momentul producerii accidentului motocicleta era urmărită de un echipaj al Poliției Rutiere din Câmpia Turzii.

Foto: Mircea Lohănel

accident motocicleta laminoristilor 1

accident motocicleta laminoristilor 2

accident motocicleta laminoristilor 3

accident motocicleta laminoristilor 4

accident motocicleta laminoristilor 5

accident motocicleta laminoristilor 6

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time