Elevii Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu” şi-au ales Miss şi Mister Primăvară

balul primaverii campia turziiPe lângă alaiul multicolor de flori şi parfumul dulce al naturii, primăvara a adus în Câmpia Turzii şi momente de distracţie. Vineri, 30 martie 2012, la Club „Armaghedon" a avut loc Balul Primăverii.

Elevii Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu" sub coordonarea doamnei profesor de limba şi literatura română Oltean Finica, au pus bazele unei competiţii spectaculoase care a încântat atât spectatorii cât şi participanţii.

Balul a constat în testarea abilităţilor celor 12 concurenţi prin probe de dans, karaoke, dicţie, cultură generală. Proba care a adus cele mai mari greutăţi băieţilor a fost aceea a declaraţiei de despărţire, în care concurenţii trebuiau să-şi folosească imaginaţia pentru a compune folosind unele cuvinte impuse de juriu, un „discurs de despărţire" cât mai subtil. Fetele au întâlnit şi ele dificultăţi la proba de curăţare a merelor, fiecare dovedindu-şi meticulozitatea şi rapiditatea.

În final Miss şi Mister Primăvară s-au bucurat de aplauzele publicului şi de premiile oferite de sponsorul balului.

Astfel, elevii colegiului au reuşit să „metamorfozeze" imaginea primăverii şi să ofere locuitorilor oraşului o noapte de neuitat.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time