Domnule Moldovan, dacă agentul Moga încalcă legea, cine îl amendeză?

parcare trecere de pietoni agent moga adrianCred că vă mai aduceţi aminte de agentul de poliţie Adrian Moga... Puţini şoferi din Câmpia Turzii se pot lăuda că nu au fost amendaţi de dânsul. Un poliţist care amendează cu atâta pasiune şi dăruire ar trebui să fie un model de urmat pentru ceilalţi şoferi din trafic. Numai că despre domnul agent Moga nu se poate spune lucrurul acesta.

În urma unei "monitorizări" derulate de Ziarul Câmpia eXpress, am ajuns la concluzia că domnul agent Moga Adrian încalcă legea aproape zilnic. Din păcate nu e singurul. Majoritatea poliţiştilor de la Poliţia Rutieră Câmpia Turzii parchează maşinile proprii neregulamentar chiar în timpul în care ei îşi exercită meseria de poliţist.

Aşa că aş dori să-l întreb pe domnul comandant Moldovan: CUM POŢI SĂ DAI AMENZI ÎN CENTRU CÂND MAŞINA TA PERSONALĂ E PARCATĂ PE TRECEREA DE PIETONI DE LÂNGĂ SPITAL?

Până acum de trei ori am avut "neobrăzarea" să-i atrag atenţia domnului comandant despre modul în care poliţiştii din subordinea sa (în special agentul Moga) şi chiar dânsul personal încalcă legea. De fiecare dată am primit acelaşi răspuns: "Dacă cineva încalcă legea o să luăm măsurile care se impun", dar până acum nu s-a luat nicio măsură.

Nu e domnul comandant în stare să aplice legea sau îşi protejează subordonaţii? Răspunsul a venit chiar din partea unui cititor Câmpia eXpress: "Atâta timp cât Moga e cumnat cu Moldovan, nimeni nu o să se atingă de el orice prostii face!".

Pe acestă cale Câmpia eXpress cere public Poliţiei din Câmpia Turzii să aplice legea şi în cazul angajaţilor săi, în caz contrar ne vom adresa forurilor superioare!

oprire neregulamentara agent moga adrian

 sâmbătă, 3 noiembrie 2012, agentul Moga a parcat chiar în dreptul indicatorului "OPRIREA INTERZISĂ"

parcare trecere de pietoni moga adrian

azi, 29 noiembrie 2012, maşina agentului Moga pe trecerea de pietoni

Iar exemplele cu agentul Moga pot continua...

În cazul în care deţineţi capturi foto-video cu angajaţi ai Poliţiei Câmpia Turzii care încalcă legea, vă rugăm să le trimiteţi pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time