Dezbatere cu candidaţii pentru Senatul României la Turda

dezbatere campia turziiCentrul Raţiu pentru Democraţie din Turda vă invită să participaţi la un FORUM CU CANDIDAŢII pentru Senatul României, Colegiul 4 (Turda - Huedin - Zona de Munte) în ziua de marți, 4 decembrie 2012, de la ora 17:00, la sediul Centrului Rațiu pentru Democrație din Turda, 1 Decembrie 1918, nr. 1.

Întâlnirea este organizată în cadrul proiectului “Votul tău, viitorul tău, contează!”  care se derulează în perioada februarie 2012 – februarie 2014. Prin acest proiect ne propunem să informăm cetăţenii cu privire la mecanismele de responsabilizare a candidaţilor şi aleşilor la nivel local şi naţional şi cu privire la formele de implicare a cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor.

Calendarul de desfăşurare a activităţilor proiectului urmează calendarul electoral (alegeri locale – iunie 2012, alegeri parlamentare – decembrie 2012) şi cuprinde o campanie de informare online şi offline, întâlniri cu alegătorii şi candidaţii în perioada campaniei electorale precum şi susţinerea iniţiativelor de reponsabilizare post – campanie în perspectivă mai largă a generării unei legături puternice între aleşi şi cetăţeni. Credem că această iniţiativă va conduce la întărirea mecanismelor democratice locale ca parte integrantă a unei societăţi libere.

“Votul tău, viitorul tău, contează!” este susţinut de Centrul Raţiu pentru Democraţie în parteneriat cu SAR, Synergetica şi CeRe - Centrul de Resurse pentru Participare Publică şi finanţat parţial printr-un grant al Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti. Opiniile, concluziile şi recomandările cuprinse în acest proiect sunt ale autorilor şi nu reprezintă neapărat opiniile Departamentului de Stat al Statelor Unite.

Pentru mai multe informaţii: Iulia Georgescu, 0721 858 206.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time