De la pinguinii zburători la pomii cu spaghete - Unele dintre cele mai reuşite farse de 1 aprilie

pinguini zburatoriZiua de 1 aprilie este ziua păcălelilor. Iată un top cu cele mai reuşite farse de 1 aprilie realizate vreodată, plecând de la uimitorul documentar despre copacii cu spaghete şi până la farsa cumplită ce a produs panică în America.

Iată unele dintre cele mai reuşite farse, publicate de Huffington Post:

Scaunul pentru câini de la Ikea

Animalele care fac lucruri la fel ca oamenii sunt o sursă constantă de glume. Combinând asta cu designul uneori ciudat al unui producător scandinav de mobilă, ne aflăm în faţa unei farse reuşite de 1 aprilie. În reclama respectivă, Ikea promova un scaun înalt, ca cel pentru bebeluşi, dar care era adaptat special pentru câini.

Pinguinii zburători de la BBC

Astăzi, o astfel de glumă ar putea părea nereuşită, însă în 2008, când BBC a difuzat falsul documentar, pentru a promova iPlayer, mulţi au început să-şi pună un semn de întrebare.

Burger-ul pentru stângaci de la Burger King

În 1998 Burger King a anunţat pe 1 aprilie lansarea burger-ului pentru stângaci, al cărui conţinut era rotit cu 180 de grade pentru se potrivit mai bine unei manevrări de stângaci. Dar, din păcate nu era adevărat.

burgerking

BBC şi copacii cu spaghete

În 1957, emisiunea Panorama a difuzat un documentar fals despre un copac cu spaghete ce era crescut de o familie de elveţieni. La acea vreme, când spaghetele erau o delicatesă şi nu erau pe larg consumate în Marea Britanie, mulţi au căzut în plasă şi au sunat pentru a cere informaţii despre cum pot şi ei planta copacul respectiv.

Sursa: Mediafax

Citeşte şi: Un top al celor mai nereuşite farse din istoria recentă

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time