Cel mai lung “Goool” din lume îi aparţine lui Ilie Dobre

ilie dobreIlie Dobre, cel mai cunoscut comentator sportiv de la Radio România, va rămâne în istoria lumii, nu doar a românilor cu celebrul său "Goool", după ce a intrat astăzi în cartea recordurilor pentru cea mai lungă exclamaţie de acest gen.

Acesta a reuşit să strige în timpul desfăşurării unei partide de fotbal timp de 27 de secunde, fără nicio pauză de respiraţie, "GOL!". Meciul care i-a purtat noroc şi i-a asigurat un loc în Guiness Book este cel dintre Gaz Metan Mediaş şi Skopje.

Pentru Ilie Dobre nu este însă primul record. De această dată este vorba de sărbătorirea timp de 42 de secunde, cu pauză de respiraţie, a momentului în care balonul a ajuns în poarta adversarilor.

Profit de acestă ocazie, pentru a reda o întâmplare amuzantă referitoare la "Gool-ul" lui Ilie Dobre, relatată de jurnalistul Victor Morea, în cartea sa "Viaţa de la minutul zero": "S-a întâmplat că Ilie Dobre a vrut să transfere acest «Goooll» la o partidă de handbal, o disciplină unde după înscrierea unui gol disputa se reia într-un ritm foarte rapid. Drept urmare, peroraţia prelungă a lui Ilie Dobre nu a mai apucat să surprindă un gol marcat la poarta adversă. Drept urmare, handabalul a scăpat de prezenţa lui Ilie Dobre, la transmisiuni".

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time