Campania “Profi te premiază” a ajuns la sfârşit. Află când se va afişa lista oficială a câştigătorilor

PROFI-TE-PREMIAZACampania "Profi te premiază" s-a încheiat ieri, 30 octombrie 2011, zi în care cumpărătorii au mai putut acorda votul lor şcolii preferate din oraş, astfel încât aceasta să obţină un punctaj cât mai mare în cursa pentru marele premiu, laboratorul IT, dotat cu 15 laptopuri performante şi un server.

Chiar dacă organizatorii au spus "stop vot" ieri, rezultatele finale se vor afla abia peste câteva zile: "În aproximativ o săptămână vom intra în posesia rezultatelor finale şi le vom anunţa public", a declarat pentru Câmpia eXpress, Gabriel Pâslaru, Reprezentant Relaţii Publice PROFI Rom Food.

În acest moment pe site-ul competiţiei sunt afişate rezultatele intermediare pentru fiecare oraş din cele 100 în care se află magazine Profi, din România. În ceea priveşte situaţia actual a clasamentului, Liceul Teoretic „Pavel Dan" ocupă primul loc cu un număr total de 1470620 puncte. Pe a doua poziție se situează Școala Generală „Mihai Viteazu", cu 636540 puncte, urmată de Școala Generală „Avram Iancu". La diferența de aproximativ o mie de puncte se situează Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu", care ocupă a patra poziție.

100 de şcoli, care vor obţine locul întâi, vor câştiga fiecare câte un laborator IT performant, dotat cu 15 laptopuri şi un server, iar alte 100 de şcoli care se vor clasa pe locul al doilea vor primi câte un videoproiector.

Campania a început în luna august și s-a încheiat pe 30 octombrie 2011.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time