CAA: Au fost montate, până în prezent, un număr de 15200 contoare cu citire la distanță

comunicat caa 5 februarie 2016

În cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” au fost montate, până în prezent, un număr de 15200 contoare

Până în prezent, în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” (Proiect: „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„) încheiat de către Compania de Apă Arieş S.A. cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L., au fost montate un număr de 15200 contoare.

Contractul, finanțat din fonduri europene, are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013, a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

Montajul contoarelor de apă rece se referă la contoarele preechipate pentru citirea la distanţă şi a început la 26.06.2015 (data emiterii ordinului de începere a lucrărilor). Contoarele cu citire la distanţă au fost montate, conform unui grafic de montaj prestabilit (la utilizatorii casnici, asociații de proprietari și agenți economici din arealul de deservire al C.A.A.) în locațiile incluse în contract, respectiv: municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sănduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.

Progresul fizic al lucrărilor, la data de 05.02.2016 este de 95%.

Încă de la începutul derulării contractului Compania de Apă Arieş S.A. informează clienţii, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile, cauzate de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, prin anunţuri în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time