Asociaţia Femeilor Voluntare Luna şi-a serbat aniversarea

În data de 10 mai, Asociația Femeilor Voluntare din comuna Luna (A.F.V.-LUNA) si-a serbat aniversarea de doi ani de existență.

Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural Luna,fiind cinstit de un număr considerabil de invitați de seama. Membrele asociației au purtat ,asa cum ne-au obișnuit si ne-au încântat deja, zestrea populară, costume create in cadrul activităților asociației.

Coordonatoarea, ing. Susana Ocolisan Mirica, a organizat întreg evenimentul ca la carte, ajutata de "fetele ei". Ne-au încântat simțurile interpreți de muzică populară de seamă, prieteni ai comunei Luna, iar membrele asociației au pregătit un moment muzical, sub instruirea domnului Ioan Fetița. De asemenea, a fost prezent Ansamblul "Coronița", dar si fel de fel de prieteni si susținători ai grupării si, de asemenea, domnul primar Laurențiu Tor si domnul viceprimar Aurel Giurgiu, aceștia având numai cuvinte de lauda in cinstea evenimentului.

Unul dintre cele mai frumoase momente a fost acela in care patru oameni de seama din comuna Luna, patru dascăli, au fost cadorisiți cu câte o diploma de recunoștință şi de mulțumire, pentru dragostea şi dăruirea cu care au școlit şi au educat generații întregi de elevi ai comunei Luna. Aceşti oameni minunați sunt doamna Valeria Ibănescu, doamna Valeria Mureşan, domnul Mihai Ibănescu şi domnul Nicolae Dan.

Prin urmare, A.F.V.-LUNA a purtat haine de sărbătoare cu un scop extrem de frumos, urmând a ne uimi, ca de fiecare dată, cu noi realizări şi proiecte de viitor.

asociatia femeilor voluntare luna

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time