Alexandru Gheorghe, ofiţerul protestatar de la Câmpia Turzii, bun de plată

alexandru gheorghe campia turziiAlexandru Gheorghe, locotenentul de la baza aeriană din Câmpia Turzii dat afară din armată pentru că a participat la începutul anului la protestele anti-Băsescu din Piaţa Universităţii, are de plătit aproape 30.000 de lei statului român, scrie Ziua de Cluj.

Fostul ofiţer a primit de la conducerea unităţii militare o decizie de imputare potrivit căreia trebuie să achite valoarea cheltuielilor de întreţinere pe timpul şcolarizării.

Alexandru Gheorghe nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia. Fostul locotenent a fost exclus din armată în februarie, după ce consiliul de judecată al unităţii militare din Câmpia Turzii l-a găsit vinovat de încălcarea regulamentelor militare. Mai exact, el este acuzat că a părăsit garnizoana fără să anunţe superiorii, a participat la protestele din Bucureşti şi a purtat uniforma militară cu ocazia demonstraţiilor, iar prin declaraţiile sale a încălcat echidistanţa politică a Armatei. Alexandru Gheorghe a atacat în instanţele civile decizia de excludere, iar următorul termen al procesului va avea loc săptămâna viitoare.

Sursa: Ziua de Cluj

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time