ADRENALINĂ și DISTRACȚIE: Transilvania Drag Race ediția a 3-a

transilvania drag race editia 3 jucuO nouă ediţie a Transilvania Drag Race va avea loc în 29-30 septembrie în zona fostei fabrici Nokia, de la Jucu pe o pistă de 402 metri. Prima ediţie a acestor curse legale a avut loc în perioada 29-30 iunie 2012, a avut loc pe o porţiune neutilizată a Autostrăzii Transilvania (A3), la Câmpia Turzii şi s-a bucurat de un real succes, la fel și cea de-a doua care a avut loc la Jucu în 11-12 august, de aceea, Adrian Nagy şi Adrian Jurcă, tinerii din Câmpia Turzii care organizează acest eveniment au hotărât să facă şi a III-a ediţie.

Evenimentul va avea loc în Comuna Jucu de Sus, la 21 km de Cluj-Napoca spre Dej, în spatele fostei fabrici NOKIA şi se va desfăşura în intervalul orar 09:00-22:00. Această etapă va cuprinde curse de accelerare auto&moto şi un mic tunning show. Totodată, vor avea loc şi Car Audio Etapa Emma.

În cursul zilei de vineri a fost dat starul înscrierilor, astfel că după cum au spus organizatorii, cei care doresc să se înscrie, sunt aşteptaţi la numerele de telefon: 0743 463 703 Adrian Jurcă şi 0740 272 020 Adrian Nagy.

transilvania drag race editia 3

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time