A fost aprobată finanțarea pentru lucrări la infrastructura de apă și canal

cristian matei compania de apa aries turdaAzi, 28 august 2014 la ora 16:11, a fost emis de către Ministerul Mediului și Schimbărilor climatice „Ordinul de finanțare aferent proiectului de "Asistență Tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda - Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020". Cu acești bani nerambursabili, CAA își poate continua proiectele privind dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare în regiune Turda-Câmpia Turzii.

Compania de Apă ARIEȘ Turda a furnizat Autorității de Management și OI POS Mediu Cluj Napoca toate informațiile necesare pentru aprobarea proiectului în valoare de 12.620.169 lei fără TVA. Alocarea financiară a Proiectului din fondurile nerambursabile ale UE, din cofinanțarea de la bugetul de stat și bugetul local, acoperă plățile corespunzătoare acestuia.

Suma de 12.620.169 lei reprezintă defapt aprobarea demarării proiectului pasul II în valoare de aproximativ 83 milioane de euro. După ce vor fi accesați acești bani, întreaga populație din aria de deservire a CAA va beneficia de sistem de canalizare și de conducte noi de apă, acest lucru ducând implicit la ridicarea standardului de viață a cetățenilor și la creșterea calității vieții acestora.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time