A apărut primul număr al săptămânalului Câmpia eXpress!

primul numar tiparit campia expressRedacţia Câmpia eXpress lansează astăzi, 30 noiembrie 2011, primul număr al ziarului tipărit pe care îl editează.

Publicaţia on-line (campia-express.ro) a apărut pe piața media în luna septembrie a acestui an, iar acum după trei luni de existenţă, am decis să venim cu un produs nou pentru locuitorii oraşului Câmpia Turzii. Este vorba despre săptămânalul Câmpia eXpress care va fi distribuit gratuit şi care va apărea în zilele de miercuri.

Redacţia noastră nu doreşte să se avânte în războiul mediatic, în cadrul căruia publicaţiile pun baza pe numărul materialelor şi uită ce înseamnă calitatea. Articolele regăsite în paginile ziarului vor avea conţinut unic şi vor fi caracterizate de originalitate. În cele 12 pagini ale publicaţiei, cititorii vor regăsi subiecte din sfera administraţiei, politicii, evenimentelor, sportului, dar şi reportaje şi interviuri interesante.

Dorim să oferim locuitorilor municipiului Câmpia Turzii presă quality, într-o perioadă în care din ce în ce mai mulţi ziarişti abuzează de comanda „copy-paste", doar de dragul de a mai „fura" subiecte interesante pentru a spune că nu le-a scăpat nimic sau pentru a-şi atrage cât mai mulţi cititori, pe munca altora.

Câmpia eXpress va încerca să apere onoarea presei, ştirbită de apariția unor personaje „exotice", care fac furori la emisiunile TV sau în paginile de scandal. Săptămânalul se va axa pe problemele comunităţii, pe subiectele de interes local, precum şi pe aspectele frumoase ale vieții, de multe ori ignorate de grijile cotidiene.

Am hotărât să oferim acest ziar gratuit, pentru a face un dar locuitorilor din acest oraş, pentru ca atenţia lor să se îndrepte „express" spre informaţie şi să uite, măcar pentru câteva clipe, de criza economică.

 

Manager Câmpia eXpress,

Rareș Morar

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time