100 de zile împreună cu Câmpia eXpress

logo campia express 700x320Câmpia eXpress împlineste astăzi, 10 decembrie 2011, 100 de zile de când este alături de dumneavoastră. 100 de zile în care v-am informat, v-am ţinut la curent cu cele mai proaspete ştiri, dar v-am prezentat şi poveştile de viaţă ale unor oameni de succes.

În mai puţin de o lună de când am apărut pe piaţa media, două dintre articolele noastre au fost preluate de Realitatea Tv şi drept urmare, au devenit subiecte de impact naţional. În cele 100 de zile am realizat peste 400 de materiale, iar dintre acestea, unele au avut drept „protagonişti” personalităţi marcante precum: Constantin Bellu, românul care a reuşit să uimească juriul şi publicul în cadrul concursului „Germanii au telent” cu numărul său de acrobaţie, Roxana Ciuhulescu, realizatoarea şi totodată prezentatoarea emisiunii Tv Pro Motor, vicecampionul naţional de raliuri Bogdan Marişca şi să nu uităm interviul luat  câştigătoarei Cerbului de Aur, dar şi a locului III în cadrul EuroVision, Paula Seling.

În altă ordine de idei, dacă ar fi să tragem linie, după 100 de zile de existenţă, avem peste 500 de fani pe FaceBook şi peste 10.000 de vizitatori unici în ultima lună. Mai mult decât atât, ne-am lansat şi ediţia tipărită, pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră.

Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost, sunteţi şi veţi fi alături de Câmpia eXpress!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time